fbpx

Slušamo Vaše želje i potrebe

Kada posjetite našu ordinaciju, možete očekivati vrhunsku dentalnu njegu, stručnost i iskustvo našeg osoblja te brigu o Vašem zdravlju i osmijehu. Kontaktirajte nas kako bismo Vam pomogli održati Vaše oralno zdravlje i stvorili osmijeh koji će Vas činiti samouvjerenima i sretnima.

Dobrodošli u Gardent

opremljena suvremenom opremom

Naša dentalna ordinacija je moderan i profesionalno opremljeni centar za oralno zdravlje smješten u Samoboru. Uz pomoć najnovije tehnologije i vrhunskih materijala, naš stručni i iskusan tim pruža vrhunsku dentalnu njegu uz osobni pristup svakom pacijentu.

Prednosti

Zašto odabrati nas?

Osiguravamo bolje oralno zdravlje, estetiku osmijeha, individualni pristup i korištenje najnovije tehnologije

Bolja estetika osmijeha

Usluge izbjeljivanja zubi, keramičkih ljuskica i drugih kozmetičkih zahvata koji poboljšavaju estetiku osmijeha i samopouzdanje pacijenta.

Profesionalna njega zubi i desni

Veliku pažnju posvećujemo u održavanju i poboljšavanju oralnog zdravlja kroz individualan pristup, kontinuirano praćenje i profilaktičko djelovanje.

Širok spektar usluga

Od redovitih pregleda, čišćenja zubi i popravaka, pa sve do kompleksnih zahvata poput implantologije i oralne kirurgije.

Moderna tehnologija

Opremljeni smo najsuvremenijom opremom. 3D CBCT, intraoralni skener, digitalni rendgen, intraoralna kamera, diodni laser i druge napredne tehnologije koje omogućuju preciznu dijagnostiku i planiranje tretmana.

Poruka posjetiteljima

gardent

Posebno smo ponosni na našu predanost kvaliteti i strast prema stvaranju zdravih osmijeha. Njegujemo dugoročne odnose sa našim pacijentima, te nam je zadovoljstvo vidjeti ih kako izlaze iz ordinacije sa zdravim, sjajnim osmijehom.

Stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i informacije, te vas pozivamo da nas posjetite i iskusite razliku koju možemo učiniti za Vaše oralno zdravlje.

“Posjeta dentalnoj ordinaciji možda nije najugodnije iskustvo, ali Gardent je zaista učinio sve kako bi to iskustvo bilo što ugodnije. Osoblje je bilo vrlo pažljivo i stručno, a Darko je brzo i učinkovito riješio moj problem. Hvala vam!” 

Ivan